Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Klangbad i Hadsten Bio
i samarbejde med Joansminde - Michael Sonne
Klangbad i Hadsten Bio

Klangbad i Hadsten Bio

- forkæl dig selv med en meditativ oplevelse i biografsalens behagelige atmosfære og lær om filosofien bag lyds påvirkning af krop og sind.

Har du brug for et frirum fra hverdagens stress og jag?

Et klangbad skaber rammerne for en særlig meditativ oplevelse, hvor du koncentrerer dig om at foretage dig absolut ingenting, alt imens du sidder i et komfortabelt biografsæde i en mørk sal, omsvøbt af et rigt meditativt klangunivers frembragt af eksotiske instrumenter. Formålet er at opnå en tilstand, hvori du hverken er helt vågen eller sover. En tilstand hvori bevidstheden åbner sig indad.

Er klangbad noget for mig?
Et klangbad er for alle, der er nysgerrige på, hvad der sker med kroppen og bevidstheden under meditativ lytning. Det egner sig især til dig, der har udfordringer med stress, depression eller angst, og dig, der har interesse i meditation, men finder det svært at sidde alene i stilhed. Det eneste krav til deltagelse er, at man kan være stille under seancen.

Program
Eventet varer ca. 2 timer uden pause. Aftenen begynder med et oplæg, hvor du introduceres til filosofien og videnskaben bag klangbadets effekt på krop og sind. Du får herefter tips til, hvordan du får det meste ud af klangbadet. Selve klangbadet varer ca. 60 minutter.

Klangbadet involverer ikke vand.
Eventet foreståes af Michael Sonne fra Joansminde. Du kan læse mere om klangbad og Michaels baggrund på joansminde.dk

Disclaimer.
Dette event er ikke knyttet op på nogen form for spirituel filosofi. Du kan ikke forvente nogen umiddelbart mærkbare healende effekter, selv om lyds terapeutiske og energifrembringende egenskaber i en kontekst som et klangbad i stigende grad anerkendes af videnskaben. Du kan derimod forvente en anderledes aften i biografen, hvor showet handler om det liv, der foregår bag de lukkede øjne og åbne ører.

Det er ikke muligt at anvende rabatordninger til dette arrangement.