Ombytning / refusion af billetter

Ombytning af billetter
Købte billetter tages kun retur ved aflysning af forestilling.
For alle ordinære filmvisninger gælder at kunden selv, indtil 3 timer før filmstart, kan ombytte købte billetter til et tilgodebevis, der indenfor et år kan anvendes i biografen, eller til køb på hjemmesiden.
Billetter købt med gavekort krediteres til tilsvarende gavebeviser, med oprindelig gyldighed.
Det er ikke muligt at ombytte billetter købt til arrangementer som høj profilerede premiefilm, forpremierer, aller arrangementer der ikke er en almindelig filmvisning.
Gebyrer refunderes ikke.
Ikke anvendte billetter til afholdte forestillinger refunderes ikke, ligesom de heller ikke giver adgang til en anden forestilling på et senere tidspunkt,
Ved ombytning af Biografklub Danmark billetter, genaktiveres stregkode på billetark/i app.

Aflysning af forestilling
Købte billetter refunderes, det er også muligt at se filmen senere med samme billet.

- Der refunderes kun mod forevisning af billet, Hadsten Bio påtager sig ikke ansvar for mistede billetter, gem derfor din billet til filmen er slut.
- Bemærk at ved aflysning under forestilling hvor billetsalget er lukket, er der ingen kontanter i biografen hvorfor refundering af billetter først kan ske tidligst dagen efter i biografens åbningstid.
- Ønskes billetter refunderet skal henvendelse ske senest 7 dage efter datoen for billettens påtrykte gyldighed.
- Billetter kan afleveres i biografen med angivelse på bagsiden med navn, telefonnummer og kontonummer for tilbageførsel af billetprisen.
- Købte billetter til den aflyste forestilling kan benyttes som billet til en visning af samme film i visningsperioden, indtil 14 dage efter datoen for den aflyste forestilling. Bemærk at filmen ikke nødvendigvis vises i hele denne periode.
- Popcorn, slik, sodavand osv. refunderes ikke, dette gælder også varer der ikke er åbnet.
- Gebyrer refunderes ikke.