Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Total Recall - Event i Hadsten Bio
i samarbejde med SciFi Con Randers - alle er velkommen.
Total Recall - Event i Hadsten Bio

Total Recall - Event i Hadsten Bio

Special event med oplæg af Jacob Holm Krogsøe 
 
Igen i år er Hadsten Bio blevet en del af den store tilbagevendende begivenhed SCI-FI-CON, der i 2024 løber af staben den 13. og 14. april i Arena Randers. 
 
SCI-FI-CON er Danmarks største Star Wars- og science fiction-messe, der samler det allerbedste fra science fiction og fantasy-universet, og hvor man kan møde skuespillere fra Star Wars og andre markante personligheder kendt fra film og TV, komme til foredrag, opleve cosplay, købe collector’s items, og meget, meget mere.  
 
Fredag den 12. april kl. 18:30 vil Hadsten Bio igen være rammen for et fænomenalt film-event, som tyv-starter det storslåede arrangement i Randers! Det sker med en eksklusiv visning af ”Total Recall” fra 1990 med Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside, Rachel Ticotin og Ronny Cox.

Og der er besøg af Cand. Mag i Filmvidenskab, filmanmelder og forfatter Jacob Holm Krogsøe, der vil holde en introduktion til Paul Verhoeven’s klassiske sci-fi-action adventure.
 
“Total Recall” var Arnold Schwarzeneggers projekt. Han fik det hele til at ske. Fik sin producer til at købe manuskriptet, som havde ligget på “lager” i 15 år, valgte selv Paul Verhoeven som instruktør og gav sig selv den altdominerende hovedrolle. Schwarzeneggers fascination af Dicks novelle blev omsat til en af de hidtil dyreste og mest ambitiøse projekter overhovedet tilbage i 1990. Dengang var actionhelten ved at toppe, og i løbet af 90’erne og det nye årtusinde er det gået ned ad bakke for actionbøffen, hvor eksempelvis Jean Claude Van Damme og Steven Seagal spytter den ene direct-to video-producerede film ud efter den anden – meget langt fra det rampelys, der var på dem i deres velmagtsdage.

I hans oplæg vil Jacob tage jer med på en tur til Mars. En tur hvor vi både skal besøge Verhoevens ultravold, Philip K. Dicks mesterlige novelle (og andre dele af forfatterskabet) samt actionheltens rolle - og vi skal se under pyramiden for at finde svaret på, om ”Total Recall” muligvis er filmhistoriens bedste science-fiction-actionfilm?
 
Der vil også være besøg af arrangøren af SCI-FI-CON, Benny Ray, som vil byde velkommen til årets event. 
 
I Hadsten Bio starter vi kl. 18:30. 
 
Oplæg af Jacob Holm Krogsøe forventes at tage 20 - 30 minutter. 
 
Herefter mindre pause. 
 
Spilletiden for ”Total Recall” er 113 min. 
 
Billetprisen er inkl. både foredrag og film. 
 
Læs mere om SCI-FI-CON 2024 og køb billet hertil på www.scificon.dk og følg SCI-FI-CON på Facebook og Instagram. 
 
Hadsten Bio giver endnu engang mulighed for at se (eller gense) en højt æret kult-klassiker på det store lærred…