Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


ANDRE RIEU: Magiske Maastrich - sammen i musikken
inkl. et glas bobler/øl/vand.
ANDRE RIEU: Magiske Maastrich - sammen i musikken

ANDRE RIEU: Magiske Maastrich - sammen i musikken

Andre Rieu er tilbage i biografen for at få os i bedre humør!

Kongen af vals har udvalgt sine mest spektakulære optrædener og følelsesladede numre, og han bringer den glade stemning fra sine ikoniske udendørskoncerter i Maastricht ind i din lokale biograf.

Ingen sommer er fuldkommen uden Andre Rieus fortryllende valse og det uforlignelige Johann Strauss-orkester. Musik bringer mennesker sammen og spreder håb og glæde – og det har vi mere end nogensinde brug for!

André Rieus Magiske Maastricht vil kunne opleves i biografen fra 21. august og to uger frem. Biografvært Charlotte Hawkins laver et eksklusivt interview med André Rieu fra Vrijthof-pladsen i Maastricht, hvor maestroen fortæller om, hvordan hans liv har forandret sig under den globale pandemi, og hvad det betyder for fremtiden. Hvordan håndterer han isolationen som musiker, far og bedstefar? Som biografgænger får du en enestående mulighed for at komme helt tæt på mennesket André Rieu!

Glæd dig til at møde André Rieu, Johann Strauss-orkestret, hans verdensklasse-sopraner og Platin Tenors til sommerens mest opløftende koncert oplevet fra en tryg plads i din lokale biograf og genforenet med venner og familie i musikken. Det bliver sommerens mest hjertevarme begivenhed!

Du kan allerede nu bestille billetter til Andre Rieu: Magiske Maastricht. Sammen i ånden, sammen i musikken.