Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 11. november
Elvis - That's the Way it Is - Event Hadsten Bio
- med besøg af speciel gæst!
Elvis - That's the Way it Is - Event Hadsten Bio

Elvis - That's the Way it Is - Event Hadsten Bio

Efter Baz Luhrmans farverige ”Elvis”, med Austin Butler som The King, har gået sin sejrsgang i hele verden, har der naturligvis været en kæmpe opblomstring af interesse for Elvis Presley og hans musik.

Nu giver Hadsten Bio en enestående mulighed for at se den ægte vare på det store lærred! Vi har købt rettighed til at vise den storslåede ”Elvis: That’s the Way It Is” fra 1970! En af historiens mest fantastiske dokumentar- og koncertfilm!

I 1970 havde Elvis ikke stået på en scene i næsten et årti, da han havde lavet film (af mildest talt svingende kvalitet) i Hollywood. Han skulle lave et kæmpe comback som sanger/entertainer på The International Hotel i Las Vegas i august 1970. Elvis var på dette tidspunkt i hans liv i et fysisk peak, men mentalt følte han, at dette var knald eller fald. MGM havde et filmhold til at følge en meget nervøs Elvis og hans musikere, og det skulle blive en af historiens bedste koncertfilm nogensinde.

Fantastiske, intime optagelser, der kommer tæt på Elvis som person, og som viser unikke optagelser af Elvis og band under forberedelserne, og så en koncert der blæser alt og alle omkuld!

Og så har vi specielt besøg denne aften! Inden filmen vil der være en introduktion af en person, der om nogen ved noget om Elvis Presley: Stig Ulrichsen.

Stig Ulrichsen har arbejdet med at skrive artikler, producere radio og tv-programmer siden 1983. Var med og debuterede på skærmen i programmet "Morgenflimmer" på Kanal 2 i 1984, da kanalen brød DR's monopol. Stig medvirkede i et fast indslag , hvor han var i fornemt selskab med forfatteren Dan Turéll og den daværende kulturminister H.P. Clausen. Han har siden da været med i produktionen af adskillige tv-programmer i flere forskellige roller - de seneste mange år både som idémand, tv-vært, producent og journalist.

I år 2000 blev han "Head of Promotion" på CMC Entertainment, senere A&R. I 2004 blev Stig Ulrichsen direktør for My Way Music og CMC Entertainment, da de var ejet af Egmont og Nordisk Film. I 2008 købte han koncertbureauet CB & Ole B. Booking, hvorfra han har været manager og booker for en lang række kendte navne, og herigennem opfundet og søsat flere større shows og festivaler i Danmark.

Han er desuden en populær foredragsholder, samt producent og tv-vært af internationale TV programmer, som sendes via streaming i hele verden og oversat til over 40 forskellige sprog. Stig Ulrichsens livsfilosofi er: "Livet skal leves! Derfor har jeg har altid arbejdet med det som jeg brænder for, og som regel været heldig at kunne leve af det."

Stig har mødt alle der er værd at møde indenfor Elvis verden. Og interviewet rigtig mange af dem. En af hans seneste Elvis programmer på YouTube er tæt på 1 million visninger på knapt én måned! Han har desuden skrevet utallige artikler om Elvis og 4 bøger. Den seneste, “Samtaler om Elvis Presley”, udkommer inden længe på forlaget Lindhardt & Ringhof.

For Elvis-fans er denne aften naturligvis et MUST! Og vi forventer flere af dem. Men for for jer der kun flygtigt kender Elvis Presley, så vil denne aften være en mulighed for at opleve en af historiens mest ikoniske personer tæt på og real!

Vi skal igen have en fest i Hadsten Bio!