Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Maryam - Den Perfekte Kandidat
Covid-19 information Vi må i øjeblikket kun anvende 65 ud af vores 112 pladser, dette betyder at selvom du kan se mange grønne pladser, er det ikke sikkert du kan få det ønskede antal billetter. Kun køb er muligt via hjemmesiden.
Smal Film inkl vin/øl/kaffe/vand
Maryam - Den Perfekte Kandidat

Maryam - Den Perfekte Kandidat

Maryam er en både ambitiøs og dygtig ung læge, der arbejder i en lille by i Saudi-Arabien. På trods af hendes kvalifikationer skal hun konstant kæmpe for at opnå respekt blandt sine mandlige kollegaer og patienter udelukkende grundet hendes køn.

Da Maryam bliver forhindret i at rejse til Dubai i forbindelse med en jobsamtale, er det dråben der får bægeret til at flyde over. Frustreret over ikke at blive hørt og taget alvorlig, beslutter Maryam sig for at stille op til det lokale byvalg.

Sammen med sine to søstre giver hun sig i kast med både fundraising og kampagneplanlægning, men efterhånden som lokalsamfundet bliver opmærksom på Maryams planer stiger modstanden og presset. Både Maryam og hendes familie bliver konstant konfronteret med landets restriktioner mod kvinder, men Maryam nægter at give op. Alt imens valget nærmer sig mobiliserer Maryam og familien alt deres determination og kreativitet for at rykke det traditionsbundne samfund fremad.