Familien Jul og Nissehotellet
Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya
Krummerne - det er svært at være 11 år
Hvidstengruppen 2 - De Efterladte
Film overraskelse - Ældresagen
FormiddagsBio
BabyBio
Biografklub DK
Biografklub DK - Forpremiere
Smal Film inkl vin/øl/kaffe/vand
Ældresagen m. kaffe og sødt
TEKSTET: Skyggen i mit øje

Mandag 29. november kl. 18:00
Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra på den anden side af Nordsøen gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen.

Smal Film inkl vin/øl/kaffe/vand: Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya

Mandag 6. december kl. 19:30
Hver januar i en lille Nordmakedonsk by smider den lokale præst et trækors i floden, og byens mænd springer i vandet efter det. Held og succes vil nemlig følge den, der fanger korset resten af hans dage. Ved et tilfælde ender Petrunya i vandet og griber korset til de mange mænds store vrede. Hvor vover en kvinde at deltage i deres tradition? Folk i lokalsamfundet, kirken, politiet og ikke mindst Petrunyas forældre reagerer vidt forskelligt. Helvede bryder løs, men Petrunya står fast: Hun greb korset, og guderne skal vide, at hun kan bruge lidt held.

Biografklub DK - Forpremiere: Spencer

Mandag 13. december kl. 17:45
Prinsesse Diana (Kristen Stewart) er på vej til endnu en juleferie med den royale familie på Sandringham Gods. Hun ved, at ægteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Han ses ofte med Camilla Parker-Bowles, og Diana er tvunget til at spille den perfekte hustru. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker kun at beskytte sine sønner, Harry og William. Alle kender den stramme royale julerutine med store middage, fasanjagt og ligegyldig snak. Diana kender spillet. Men denne jul vil alting blive anderledes. SPENCER er fortællingen om, hvad der måske skete i de skæbnesvangre dage med en sensationel Kristen Stewart som Diana i de definerende dage af hendes ægteskab. Jonny Greenwood fra Radiohead står bag soundtracket, og filmen er instrueret af Pablo Larraín (JACKIE).

BabyBio: Ghostbusters: Afterlife

Tirsdag 14. december kl. 10:00
Fra intruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman, kommer det næste kapitel i det originale Ghostbusters univers. Da en single mor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod.

Ældresagen m. kaffe og sødt: Film overraskelse - Ældresagen

Onsdag 2. marts kl. 10:00
Filmen afsløres senere.

Følg os på facebook
Tilmeld dig vores nyhedsbrev