Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 27. august
Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!

Onsdag 07. september
Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!

FormiddagsBio
Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!

Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!

Ventetiden er forbi! Maestro André Rieu indtager efter to lange år atter scenen i hjembyen Maastricht! Vi er stolte over at kunne præsentere Andrés spritnye sommerkoncert ´Happy Days are Here Again´!

Koncerten blænder op for et festligt og skønt sommerarrangement på den berømte Vrijthof-plads med populære feelgood-klassikere, kendte teater- og musicalmelodier og sidst men ikke mindst en lang række sprudlende valse. Sammen med det fantastiske Johann Strauss Orchestra og særlige gæster sørger André for en romantisk og livsbekræftende partystemning i din lokale biograf!

Det siges, at adskillelse gør længslen større og Andrés første sommerkoncert i to år vil ganske givet blive en magisk og glædelig begivenhed.

Vi er lykkelige for at kunne invitere dig og dine kære i biografen, så I kan nyde Andrés uforglemmelige koncert fra hjembyen Maastricht – lad os synge, danse, le og fælde et par glædestårer sammen for … Happy days are here again!