Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Christmas with Andre
Christmas with Andre

Christmas with Andre

Kom i den helt rigtige julestemning, mens I synger og danser til skønne julesange, romantiske valse og smukke melodier som Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, en helt exceptionel udgave af Walking in the Air og mange flere! Oplev det storslåede palads udsmykket med 150 smukke lysekroner, flere end 50 venetianske kandelabre og vældige buede vinduer, som afslører et muntert vinterlandskab med skøjtebaner og skøjteløbere.

Christmas with Andre! vil med garanti gøre jer varme om hjertet og få jer i den helt rigtige julestemning.

Oplev Andre Rieus første julekoncert i din lokale biograf. En uforglemmelig julegave til hele familien.

“Julen er den dejligste tid på året, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at tilbringe den sammen med venner, familie og fans i min hjemby. Jeg vil også gerne invitere mit biografpublikum med på denne smukke rejse til julens eventyrland,” siger Andre Rieu.

Tag familie og venner med, og nyd den spektakulære musikbegivenhed på det store lærred. Ud over klassiske julemelodier og utrolige overraskelser får biografpublikummet også eksklusiv backstage adgang, og biografvært Charlotte Hawkins taler med Andre Rieu om tilblivelsen af hans musikalske vintereventyrland.

Det er den perfekte julegave. Køb billetter nu til Christmas with Andre!