Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Elena's Inner Fire
- med besøg af bl.a. skuespiller
Elena's Inner Fire

Elena's Inner Fire

EVENT!

"Elena’s Inner Fire" er den enestående dokumentarfilm, der handler om Danmarks eneste kvindelige wrestler. Hun hedder Elena Pateau, hun er 23 år gammel, og hun bor her i Hadsten hos sin mor!

Store dele af filmen er skudt i Hadsten, og naturligvis viser vi filmen her byens biograf, Hadsten Bio.

Og til anledningen får vi besøg af meget eksklusive gæster! Selvsagt kommer filmens hovedperson, Elena Morningstar (som er hendes wrestler-navn), og hun får følgeskab af filmens instruktør, Casper Balslev, og helt sensationelt har selveste Lina Rafn sagt ja til at komme til Favrskov!

Alle tre stiller op til en Q & A, som styres af Tommy Prang Vonsyld.

Fra Elena skal vi høre hvad der gav hende lyst til at slås mod store muskelmænd i arenaer rundt om i landet foran horder af skrigende publikummer. Vi har også besøg af Elenas træner, David Birch Lauridsen, der behandlede Elena på samme vis som mændene, i den to år lange forberedelse før kampene startede.

Casper Balslev er en prisvindende instruktør og fotograf, kendt for hans visionære og fortællende stil i hans reklamefilm og musikvideoer, ligesom han vakte stor opmærksomhed med hans fotoserie potrætterende Hollywood tilbage i 2007-08. Oprindelig var det Caspers plan at lave en 10 minutters dokumentar om Wrestling-verdenen. Men da han i en gymnastiksal på Nørrebro mødte Elena Morningstar, der var ved at gøre sig klar til hendes debut, og var ekstremt nervøs, endte filmholdet med at følge Elena de efterfølgende to et halvt år!
Det er nu blevet til en 82 minutter lang semi-dokumenar, der havde premiere den 25. april i år i forbindelse med CPH:DOX, den internationale dokumentar-filmfestival i København.
Casper Balslev beskriver selv filmen som ”en dokumentar om dansk wrestling blandet med lidt fiktion, så det bliver en slags dansk superheltefilm om pigen fra Jylland, der drømmer sig væk og finder selvtillid og styrke i wrestler-ringen.”

Der er næppe mange i Danmark der ikke ved hvem Lina Rafn er. Hun er den ene halvdel af dance- og popduoen, INFERNAL, der har vundet to danske Grammy'er, og solgt 1,7 millioner album og singler på verdensplan, og berygtet for deres helt fænomenale live performances.
Lina er også en stor TV-personlighed, der blev sat i gang af hendes deltagelse som dommer i det vildt succesfulde ”X Factor” på DR1, hvor hun var sammen med Thomas Blachman og Remee i henholdsvis 2008, 2009 og 2014 og 2015 sæsonerne.
INFERNAL har skrevet og produceret sangen "Inner Fire" til filmen "Elena’s Inner Fire".

Der er altså tale om en film, der i den grad har sat Hadsten på landkortet, og vi er stolte over endnu engang at tage imod eksklusive mennesker i vores lille biograf.