Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Halloween Kills
Halloween Kills

Halloween Kills

EVENT!

Vi viser den nye gyser HALLOWEEN KILLS, og i vores biograf vil vi sørge for en (U)hyggelig stemning, og vi får besøg af filmanmelder og forfatter Christian Bogh.

Men pas på! Det forlyder sig, at den maskerede morder, Michael Myers, faktisk er til stede, og lurer i skyggerne! Så vær parat til, at se dit værste mareridt i øjnene – og få den ultimative Halloween-selfie!

Den første ”Halloween” (der oprindelig skulle have haft titlen "The Babysitter Murders"), kom ud i 1978, og blev lanceret i Danmark som "Maskernes nat", da halloween var en totalt ukendt højtid i Europa på det tidspunkt. Ingen havde forventninger til en 300.000 dollars budget-horror om en psykopat i en hvid maske, der forfølger og myrder babysittere i den lille by Haddonfield, Illonois,

Men "Halloween" indspillede på verdensplan 70 millioner dollars (svarende til omkring 250 millioner i dag), og blev en franchise der nu består af 12 film.

I Hadsten Bio denne aften er vi endnu engang beæret af besøg af Christian Bogh. Christian er livslang horrorfilm-nørd, og han skriver filmanmeldelser for online-magasinet, PLANET PULP. Sidste år kunne han tilføje titlen forfatter på sit CV med hans første bog, ”Fra Gud til filmskurk” – en imponerende fagbog omhandlende sub-genren killer-shark movies.

Inden filmen vil Christian holde et oplæg, hvor han vil fortælle om hvordan den oprindelige "Halloween" fra 1978 skulle sætte standard for horrorfilm i al fremtid, og i dag er en hyldet og elsket milepæl i filmhistorien. Derudover vil han tage publikum med på en rejse gennem hele Halloween-universet. For med mindre man er fan, så kan det være mere end svært at holde styr på en franchise, hvor filmene flere gange ignorerer forgængerne handlingsmæssigt, og derfor overhovedet ikke hænger sammen som en kontinuerlig saga. Og hvor kvaliteten på filmene varierer fra middelmådig og elendig til direkte pinlig.

Siden 2016 har rettighederne til Halloween været ejet af Jason Blum fra Blumhouse Productions. Sammen med forfatter/instruktør Danny McBride og David Gordon Green, proklamerede de en ny trilogi, der skulle bestå af "Halloween" (2018), "Halloween Kills", som vi viser i aften og "Halloween Ends", der har forventet premiere 14. oktober 2022.
Og kvalitetsmæssigt er der tale om et kvantumspring opad!."Halloween" fra 2018 var både en publikums- og anmeldersucces! Man besluttede ret hurtigt, at gøre de nye film til en såkaldt "tilbagvirkende kontinuitet", hvilket i bund og grund betyder, at denne trilogi ignorer alle de øvrige film i franchisen, og fortsætter hvor den oprindelige fra 1978 slap.
Men alt dette vil Christian Bogh forklare og illustrere inden aftens gys!
Endnu engang et fedt event i Hadsten Bio! Det skal blive så godt at få den ultimative "boogeyman" til vores biograf, og hvilken perfekt måde at fejre Halloween!
TRICK OR TREAT!